September 30, 2012

Imorgon är en ny dag

Jag berättar om helgen som varit imorgon bitti när jag vaknar, när jag i lugn och ro och med en kaffe i handen kan tala om alla spännande saker som hänt mig i helgen (inte så värst spännande saker om jag ska vara ärlig). Nu ska jag nämligen somna till ett eller ett par avsnitt av Pretty Little Liars. God natt mina fina






I sista sekund

Hihi nu sitter jag här igen, bara ett par ynkliga timmar kvar innan min dead-line på veckans online klass nås, och har precis blivit klar med allt som ska ha gjorts den här veckan. Att leka med elden kallas det! Nästa vecka ska jag se till att ha exakt allt gjort innan fredag morgon så jag kan njuta av helgen utan att behöva tänka på läxor, prov och inlämningar. Vem tror att jag kommer att vara klar med allt innan fredag?




September 29, 2012

Studiedag blev till studiehelg

Igår var en mysig dag som spenderades med fina vänner, studier och massvis av svenskt godis. Jacqueline, Alexi och Love kom och studerade med mig (bara jag och Jacqueline som pluggade dock hihi). Även Patricia och Tilde var med till och från medans Malin tyvärr var i skolan. Efter en heldag i lägenheten bestämde vi oss dock för 3rd street promenade för lite shopping och en bio, Loopers närmare besämt. Var inte den bästa filmen jag sett men jag tycker absolut att den var bra, lite småförvirrande då de reste i tiden och inte alltid var så självklar men verkligen ett bra och framför allt fint slut.

Även denna dag ska startas med studier så nu ska jag dyka ner i böckerna och försöka bli klar med exakt allt, och sedan avslutas förhoppningsvis dagen med en fantastiskt bra utgång, vem vet.

Mysiga kläder, musik och kaffe.. Redo för plugg


 

September 27, 2012

Thank God its Thursday

Sista dagen i skolan för den här veckan börjar snart, dock innebär det inte att det att skolan ”är slut” och det inte kommer behövas plugga i helgen, för det kommer jag behöva göra. Har legat på latsidan den senaste veckan så har verkligen mycket kvar. Tur att jag faktiskt tycker om alla mina klasser jag har så det jag behöver göra är någorlunda roligt

Nu ska jag öppna boken jag har i min onlineklass och se vad som väntar mig, wish me luck



 

September 25, 2012

God kväll

Kom precis hem från skolan och ska genast trycka i mig en knäcka med ost, dessa knasiga men bra skoltider gör verkligen att mitt lilla löfte om minst ett lagat mål mat om dagen går sådär. Inte bra inte bra!! Men så länge jag inte går hungrig så spelade det faktiskt ingen roll såå en knäcka med mumsigt te till får duga.

Jag ska sen sätta på ett par avsnitt av Pretty Little Liars och försöka somna i tid för en gång skull, så jag kan vakna upp tidigt imorgon bitti för intervaller och en heldag av plugg innan min kvällsklass. Är jag effektiv och hinner bli färdig med allt har jag dock lovat mig själv en snabb shoppinrunda nere på 3rd street promenade så det har Jag att se fram emot inför morgon dagen.




God morgon mina fina

Tisdag morgon och jag mår super! Pratade med min älskade mamma vääldigt länge igår och känner att mitt lilla infall av hemlängtat börjar gå över, har även smsat massa med Johanna nu på morgonen och ingen bebis i sikte och jag ska skype med älskade Johan sen, så just nu känns livet bra.

Min skolvecka börjar om ett par timmar så nu tar jag det bara superlungt i lägeheten och funderar på vad jag ska ha på mig senare idag. Jag har en tendens att alltid alltid alltid behöva slänga på mig något fult och springa till bussen oavsett hur många timmar jag har på mig på morgonen, så nu ska jag försöka vara klar i tid för en gång skull och slippa stressa ihjäl mig, wish me luck.




Pretty Little Liars

Jag har skaffat mig en ny (var likadan över säsong 1) besatthet, och det är Pretty Little Liars. Jag har bokstavligt talat kollat på det de senaste dygnen. Sedan i söndagskväll har jag hunnit med att se 19 avsnitt om jag inte räknat helt fel, förstår ni hur mycket tid jag ägnat vid datorn då. Inte jätte bra för mitt huvud men superbra för min själv, älskar det.





Poolpartyt at Barrington

En bild säger mer en tusen ord och det som inte finns på bild behöver denna gången inte heller nämnas hihi. Poolpartyt var mer än bra bortsätt från några tråkiga incidenter, men slutet gott allting gott















September 23, 2012

September 22, 2012

Tills vidare..

God morgon gott folk! Nu har jag superbrottom för att hinna till mitt och Mattias poolparty som vi har styrt upp, jag tror personligen att det kommer bli en succé men vi får se, för första gången på 1 000 år så är det Dåligt väder här i LA - typiskt. Det börjar visserligen inte föräns om cirka en och enhalv timma men innan dess är det mycket som skall hinnas med, tex prova Jello-shots hos Lovisa, Mattias roomie, för första gången någonsin, jag måste äta en stadig frukost, föna mitt hår då jag precis färgat det etc etc etc etc.

Det jag ville säga var egentligen bara att gårdagen spenderades i Venice med mina fina, och dagen kommer att spenderas vid poolen och senare ikväll i West Hollywood och Hollywood för inflyttningsfest hos våra vänner följt av utgång. Självklart kommer det finnas massa fina bilder från båda dagarna och dessa kommer såklart i en inläggsbomb imorgon eller på måndag. Håll ut tills dess




September 19, 2012

Where's my energy

Mindre bra dag i skolan idag. Det var absolut inget fel på lektionen eller något sådant men jag har ingen som helst energi, jag vill bara ligga ner i min säng och sova. Det är en sådan konstig känsla för jag är verkligen inte depp, jag mår absolut inte dåligt och jag har inte ont någonstans, men jag har noll komma nollnoll energi samtidigt som jag inte kan sova om nätterna. Hur går detta ihop? Har ni några tips så dela gärna med er, annars får jag hålla mig tills nästa gång jag pratar med min älskade mamma (imorgon) så får hon tala om what to do, för ens mamma vet alltid alltid alltid bäst.

Nu ska jag dricka upp mitt goda te och sedan se om jag kan somna, annars blir det till att se en film




3 månader

Det är exakt 3 månader kvar tills jag lämnar detta underbara land för att komma hem till en vit (cross your fingers) jul i Sverige. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska stanna här en, kanske två eller till och med tre terminer till eller om jag åker hem för gott redan i jul. Väldigt delade känslor kring det där kan jag lova så jag skjuter upp ”problemet” ett par månader hihi.

Hur som helst... En månad är nu genomförd, om två månader kommer min älskade mamma och bror hit och om tre månader åker jag hem. Jag kan inte riktigt förstå hur kort tid jag kanske har kvar här, kommer man någonsin känna sig redo att lämna ett liv och land som detta?




September 17, 2012

I take it back

Jag tar nog tillbaka mitt Hjälp som jag skrev om tidigare. Visst är det ingen enkel kurs vi har valt men efter att ha satt mig in i det hela och läst vad som ska göras etc. så har min klump i magen sakta men säkert försvunnit. Skönt, för ett tag var jag verkligen orolig.

Nu ska jag måla med vattenfärger till min Fashion 2 klass och senare ska jag, Tilde och Patricia sätta oss med den nya kursen och tillsammans komma igång med veckans läxor.




Just do it.

Jag och mina älskade Nike skor tog oss ut på intervaller, tunga sådana, promenerade raskt hem för att sedan ta trapporna upp till 22 våningen där mage-rumpa-rygg väntade. Så himla skönt att köra slut på sig själv.




Marketing Research and Consumer Behavior

H J Ä L P ! Vi fick precis (inatt) tillgång till vår onlineklass vi ska ha under den kommande terminen, inte bara verkar den supersvår utan vi har även hört av andra som redan tagit klassen att den faktiskt är supersvår. Och inte nog med det, det är en intensivkurs så 16 veckors arbete ska tryckas ihop på 12 veckor. Jag har den största klumpen i magen just nu men det måste såklart gå bra, jag tillsammans med Tilde och Patricia får helt enkelt göra det absolut bästa av situationen och bojkotta vårt sociala liv och plugga tvåfyrasjutresextiofem istället, hehe.

Nu ska jag rensa mina tankar med lite intervaller så jag kan fokusera på mina läxor resten av dagen. Fred ut mina vackra

Förra terminens plugg all over again! Hjälp




September 16, 2012

Coffee Bean

Jag, Patricia, Tilde och Malin tog en paus från vardagen och dagens hetta och hade kvalitetstid tillsammans i Brentwood. Jag är verkligen så himla glad över att ha träffat er





Cheesecake Factory in Brentwood

Gårdagskvällen spenderades med fina vänner på Cheesecake Factory för god mat och mys. Valde en ny rätt som var godare än godast, tro det eller ej men det var kyckling med potatismos – JA potatismos. Inte något jag i min vildaste fantasi trodde jag skulle beställa på en restaurang men jag ångrar mig inte en sekund.

Tyvärr blev det ingen Cheesecake till efterrätt, men misstänker att det kommer att bli en del sådana när min fina bror och mor kommer så får spara mig tills dess.

 




Los Angeles is on fire

Det är verkligen hemskt, Los Angeles brinner bokstavligt talat. I förrgår var det en allvarlig, dock kontrollerad, brand i Bel Air eller Beverly Hills eller vart det nu var och igår när vi var på stranden såg vi 2 bränder varav en verkade vara i Santa Monica och den andra i Marina området, hur sorligt är det inte. Värmen som är just nu är helt fantastisk men det är hemskt att brandrisken ökar så brutalt. Tur att brandmännen är duktiga och vet hur de ska hantera det.





En dag på stranden

Trots alkohol och kalasande kvällen innan så steg jag och Malin upp för en heldag på stranden tillsammans med Jacqueline, Catrine, Alexi, Love och Jonas. Gårdagen spenderade vi alltså på Santa Monice Beach och det var hur mysigt som helst, lite för mycket småkryp som bet oss och aningen mycket alger i vattnet men ändå. Det är september och vi bokstavligt talat steker på stränderna i Cali. Love it







BBQ at the Plaza

I fredag var det dags för en mysig grillkväll på the Plaza med våra underbara vänner och även ett par nya själar vi aldrig tidigare mött. Som vanligt var början av kvällen, både grillningen och förfesten som sedan flyttades till vår lägenhet, mer än bra och var framför allt hur mysig som helst, men ännu än gång har vi bevisat för oss själva att Hollywood inte alltid är vad vi egentligen vill. Vi hann knappt in innan det var dags att vända, varför kan man inte bara ha en hel kväll med förfest – det vore ju det absolut bästa. Dock är jag mer än nöjd med kvällen och jag bör nypa mig i armen om vilket liv jag faktiskt lever. Love life





Hiking at Temescal Canyon in Malibu

Bra början på helgen! Vi åkte med Mattias, hans nya roomie och massvis av andra människor för att hika i Malibu. Det var precis precis så där tungt i benen som man föreställer sig, men tusen gånger läskigare. Det var som sagt ganska så tungt att gå men det jobbiga var ”djungeln” känslan med slingrande träd, smala stigar, branta stup och varningsskyltar för diverse djur – fy. Jag är absolut en hiking människa men absolut absolut absolut ingen djungelmänniska så det var lite obehagligt. Men det var en fantastisk utsikt när man väl nådde toppen och jag kommer absolut att ta mig dit igen.










September 13, 2012

David Guetta at XS

Helgens utan tvekan bästa spelning! Jag hade troligtvis en större upplevelse på Steve Angelo då vi inte hade några som helst förväntingar, jag hade inga förväntningar what so ever, så när det sedan visade sig vara så fruktansvärt bra kändes det helt magiskt. Men som sagt så var David Guetta i helhet den absolut bästa och han är så galet begåvad, han spelar på ett sätt så att alla alla alla vill sjunga och dansa med, och hans egna låtar är ju fantastiskt bra med så guldstjärna i kanten för honom. Även på Guetta lyckades vi få de absolut bästa platserna och jag stod i princip face to face (med x antal meter ifrån såklart) med honom och hade utsikt över hela scenen och i princip resten av klubben. Obeksrivlig känsla, dock togs det få bra kort under kvällen så mindre ansikten mer ljus show hihi.