June 19, 2012

Idag har varit en bra dag

Jag hann knappt vakna innan Mattias ringde och frågade om vi skulle åka till Camarillo för lite shopping innan min avfärd hem till Svearike, självklart tackade jag ja vilket gjorde min annars så harmoniska morgon något stressfull. Men ingen skada skedd, för jag hann trots allt boka min flygbiljett tillbaka till Los Angeles i augusti, jag hann och prata en snabbis med min fina familj och jag hann prata med Amanda en ganska så lång stund innan jag var tvungen att lägga på för att åka till Camarillo – Amanda vi fortsätter där vi avslutade så snart som möjligt.

Väl hemkommen från Camarillo, endast $ 2 fattigare om man bara räknar det jag spenderade på mig själv (köpte lite saker till min kära bror och även en annan sak till någon annan), tog det inte lång tid innan jag stod mellan valet att sova en stund vilket jag älskar att göra eller träna – aktiv som jag blivit (jag har varit det i ungefär 2 dagar nu) valde jag att ta cykeln, som jag lånade av söta Josefin, ner till Santa Monica Stairs, ta mig upp och ner 3 gånger vilket är helt galet jobbigt för benen och konditionen för att sedan cykla hem igen. Det var något av det jobbigaste jag gjort på Gud vet hur länge. Att cykla på en cykel utan växlar i svag uppförsbacke 6.5 km är inget att rekomendera. Bilarna som körde om mig måste ha trott att jag var tokig för det gick så långsamt, jag föll nästan för att jag knappt tog mig framåt ett tag haha.

Efter det var tanken att jag, Mattias, Kim och eventuellt Mattias vänner skulle gå på bio, men vår restaurangbesök innan bion drog ut på tiden så galet mycket att vi missade alla föreställningar. Jag kan dock tillägga att besöket var värt det då jag fick ta ett final goodbye av Richi vilket jag aldrig kunnat göra annars, men absolut inte värt det om man tänker på maten. Jag ska på allvar sluta äta kyckling på restaurang, för det finns ingen i hela USA som vet hur man ska tillaga den verkar det som.

Jag har tyvärr inte så många bilder från dagen så det fick bli ett superlångt inlägg istället för många små, jag ber om ursäkt för detta och ska försöka ta lite fler bilder i fortsättningen. Nu ska jag strax krama kudden och hoppas på att kunna gå imorgon av all träningsverk jag redan har i min rumpa efter cykelturen och trapporna.






No comments:

Post a Comment